Iz Beograda za Abu Dabi Etihad

Potrebna mi je avionska karta iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways avio kompanijom. Odlazak 14.02. povratak 24.02. Zanima me i red letenja za pomenue letove. Hvala na odgovoru. Biljana Vuletić, Srbobran

Posetilac: Biljana Vuletić, Srbobran
Datum: 25.01.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Abu Dabi Etihad


Poštovana gospođo Vuletić,

Iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways avio kompanijom možete leteti direktno ili sa presedenjem. Ukoliko se odlučite za direktan let na liniji Iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways avio kompanijom cena avionske karte za  termine putovanja 14.02.19-24.02.19. sa svim taksama po putniku iznosi 51631 dinar. Da biste avionsku kartu Iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways avio kompanijom kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme Iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!



Slična pitanja i odgovori


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Emirate

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Iz Beograda za Abu Dabi Etihad Airways avio kompanijom bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.